bulletjournal flatlay
Bulletjournal Lady, Flatlays

Bulletjournal Lady: 3 x flatlay in stijl!

Werken in mijn bulletjournal is inmiddels een hobby van mij geworden. Niet alleen gebruik ik hem als agenda, maar ook schrijf ik mijn doelen en mooie quotes in dit notitieboek op. Ik wil er natuurlijk nog veel meer mee gaan doen! Zo hou ik bijvoorbeeld bij hoeveel volgers ik op instagram heb: mensen die het leuk vinden om te zien waar ik mijn bulletjournal mee vul. Inmiddels heb ik mijn naam veranderd van ‘het bulletjournalmeisje’ in ‘bulletjournal lady’. Niet alleen omdat ik geen meisje van 16 ben, maar ook omdat het op instagram nog veelal een engelstalige bulletjournal community is. De laatste tijd ben ik mijn foto’s wat aan het ‘professionaliseren’. Nou ja, ik vind zelf dat ik sinds kort flatlay foto’s in stijl maak! Bekijk deze 3 flatlay foto’s maar eens.

Flatlay 1: Pastel Spooky chique

Ik hou wel van flatlays met pastel kleuren. Omdat het deze maand Halloween is, wilde ik er toch iets griezeligs aan toevoegen. Erg griezelig zijn de spookjes niet, dus noem ik het maar ‘spooky chique’. De quote vond ik natuurlijk op Pinterest en past erg bij mij. De ene keer voel ik mij wat zekerder van mijzelf dan een andere keer (wie niet?), dus deze quote laat mij weer even zien wat een dosis zelfverzekerdheid mij kan brengen. Het blikje met de fotocamera kocht ik bij de Hema en dat blad komt uit een prachtige bos bloemen. Dankzij mijn dochter verscheen er nog een groter spook in de linkerhoek van mijn flatlay. ‘Stylish’, toch?

bulletjournal flatlay pastel

Mijn eerste flatlat in nieuwe stijl: pastel spooky chique!

Flatlay 2: November maandoverzicht in mint

Ik had mijn weekoverzichten voor oktober nog niet klaar, maar ik had even zin in iets nieuws. Een future log had ik al een keer gemaakt, dus dit keer werd het een maandoverzicht. De quote ‘Alis volat propriis’ betekent in het engels ‘she flies with her own wings’. Klinkt in het engels beter dan in het Nederlands 😉 Kortom: weer een quote die mij motiveert! Deze flatlat is schuin gefotografeerd en ik ben nog steeds trots op de letters in het woord ‘november’. De zwarte vogeltjes passen natuurlijk perfect bij de quote. En zie je die leuke haarspeldjes? Die kocht ik bij Ezeltje Strikje: een webshop met superleuke haaraccessoires voor meisjes. 

bulletjournal flatlay mint pastel

Maandoverzicht in mint, één van mijn favoriete pastelkleuren!

Flatlay 3: Girlboss in paars

De laatste flatlay is weer een weekoverzicht. Uiteraard weer met een motiverende quote èn dit keer met hashtag. De letters zijn wel gaaf geworden, toch? En dat allemaal gewoon met een paarse pastel marker en zwarte fineliner…oefening baart kunst. De letters van de week vind ik compleet mislukt, maar zo zie je maar weer: het hoeft niet allemaal perfect te zijn. We maken allemaal fouten!

De paarse bloem heb ik van mijn dochter geleend en de bril is van mij. Yep, ik moest weer aan de bril. Maar deze is wel stijlvol, vind je niet?

bulletjournal flatlay paars

Ik ben niet helemaal tevreden over deze paarse flatlay

Hoe nu verder?

Dat dacht ik ook even, maar er zijn nog zoveel pagina’s die ik in mijn bulletjournal wil maken. Ik hoef mij echt niet te vervelen! Zo creatief met letters bezig zijn, ontspant mij enorm. Gewoon even offline bezig zijn: ik merk dat ik het lastig vind. Mijn telefoon gaat dan op z’n kop ergens in een hoek, zodat ik niet getriggerd word door meldingen. Die uitzetten is nog een stap te ver voor mij 😉 Het maken van een flatlay dwingt mij om creatief te gaan denken: wat wil ik laten zien? Welke kleuren gebruik ik? Welke accessoires voeg ik aan mijn foto toe? Tijdens het maken van de pagina denk ik hier al over na.

Er is voor mij nog zoveel te ontdekken op het gebied van bulletjournaling. Daar zullen nog heel wat flatlay foto’s van gemaakt worden 😉

Benieuwd naar wat ik nog meer ga maken? Volg mij op instagram (@bulletjournal.lady) en laat gerust een berichtje achter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply