Bulletjournal Lady header
Bulletjournal inspiratie, Bulletjournal Lady

Bulletjournal Lady ontwikkelt, leert en inspireert

Bulletjournal Lady is de naam van het instagramaccount waar ik mijn bulletjournal laat zien. Je vindt hier mijn weekoverzichten, maandoverzichten, quotes en tekeningen die ik zelf in mijn bujo maak. Ik hou van authenticiteit en wil graag alles zelf maken. Daarom zul je in mijn bulletjournal geen washitape of stickers aantreffen. Sinds ik anderhalve week geleden een workshop instagrammarketing en contentcreatie heb gevolgd, vind ik het nog leuker om mijn account zo mooi mogelijk te maken. Daarnaast wil ik mensen inspireren met mijn foto’s en designs van mijn bulletjournal. Vandaag laat ik je ook een aantal van deze designs op mijn blog zien.

Bulletjournal Lady weekoverzichten Januari

De rode draad in mijn weekoverzichten in januari was de ijsbeer. Ik tekende verschillende soorten ijsberen en gebruikte als hoofdkleur een turquoise blauwe tint. Schattig zijn ze hè?

bulletjournal lad januari weekoverzicht ijsbeer 2bulletjournal lady januari weekoverzicht ijsbeer
bulletjournal lady januari weekoverzichtBulletjournal lady weekoverzicht 3

Bulletjournal Lady flatlays

Zoals jullie al eerder konden lezen, hou ik van flatlays maken. Inmiddels kijk ik een beetje lachend naar de foto’s in mijn vorige blog. Het zijn wel flatlays, maar om nou te zeggen ‘wow!’? Nee, dat zeker niet. Ik ben ter inspiratie een aantal ‘koninginnen van de flatlay’ gaan volgen op instagram en haal daar veel inspiratie uit. Ook maak ik meer gebruik van verschillende materialen om de foto spannender te maken. Mijn doel is om mij hier nog meer in te bekwamen. Een flatlay maken is namelijk ontzettend leuk! Kijk maar eens hoe één van mijn latere flatlays eruit ziet: een wereld van verschil! En ik mocht gewoon een flatlay in opdracht maken…ik voelde mij enorm vereerd 🙂 Dankjewel voor je vertrouwen Marcella!

bulletjournal flatlay roze

Deze flatlay maakte ik in opdracht van Marcellamoves.nl

Bulletjournal Lady leert en ontwikkelt!

Als ‘Bulletjournal Lady’ wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en dingen leren! Daarom ga ik mij op de volgende punten concentreren:

  • Flatlays
  • Procreate vaardigheden (iPad pro app, waarmee je de mooiste creaties kunt maken)
  • Handlettering

Volg mij dus voor meer inspiratie 🙂 Heb jij ook een bulletjournal instagramaccount? Dan zou ik het leuk vinden om van je te horen!

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply