num noms surprise in a jar
Kids

REVIEW Num Noms Surprise in a Jar: superschattig geurig vriendje

Num Noms zijn schattige, verzamelbare figuurtjes met een lekker geurtje. Ze hebben namen als Swirley Shirley, Precious Peach en Miley Mellow, waardoor je ze al bijna ruikt voordat ze uit de verpakking zijn;) De Num Noms serie 4 is net uit, met daarin allerlei verzamelbare spulletjes voor de kleine fashionista. Nagellak met een geurtje, lipgloss met een smaakje…en dat allemaal verpakt in zo’n schattig Num Noms figuurtje. Vorige week werd er een pakje bij ons bezorgd met daarin een Num Noms Surprise in a Jar. Een verrassingspakketje dus! En wij houden wel van leuke verrassingen 🙂

Num Noms Surprise in a Jar

‘Mam, wat is dat nou weer?’, zei mini-me toen ze de Num Noms Surprise in a Jar uit de doos zag komen. ‘Uhh..geen idee schat. Iets van Num Noms, laten we het maar open maken’, antwoordde ik terwijl ik de pot met roze inhoud aandachtig bekeek. Ik moet je vertellen dat wij echt nog geen idee hadden wat Num Noms waren. Die hele girly Num Noms wereld was aan ons voorbij gegaan. Serie 1 tot en met 3 had nog nooit ons huis bereikt. Kortom, wij waren blanco. Geen verwachtingen, geen idee wat ons te wachten stond.

Lees ook: Schoenen kopen: 10x wat ik vannacht dacht

Eenmaal uit de verpakking (en dat was best even trekken!), bleek het een knuffel te zijn. Niet zomaar een, het was Sprinkle Berry! Een roze Num Nom die, je raadt het al, geurt naar framboos (nou ja, fruitig en zoet in ieder geval). ‘Een knuffel?’, zei Minke. ‘Wat kan ik daar nou mee?’. Ik verbaasde mij over haar reactie, gezien de bergen knuffels die in haar bed lagen. Die grote hoeveelheid pluche beesten die zo min mogelijk in de was mogen en zeker niet weggegooid mogen worden. Die mormels die ik uit haar bed moet halen als ik haar lakens wil verschonen en toch niet meer terug leg, omdat ik dat volgens haar altijd verkeerd doe. Wat was er mis met deze knuffel?!

num noms surprise in a jar sprinkle berry

Daar is ze dan: Sprinkle Berry!

Knuffel in een spaarpotje

Ik besloot het heel even te laten voor wat het was. En wat bleek? Mevrouw pakte de geurige, pluche knuffel regelmatig even vast. ‘Lekker ruikt hij he, mam?’, hoorde ik die middag wel een keer of vijf voorbij komen. Inmiddels ligt Sprinkle Berry in haar bed. Elke avond knuffelt ze hem plat. ‘Ik zou wel meer van die Num Noms knuffels willen’, zei ze na een dag. ‘Je hebt ook een blauwe. Ik ben benieuwd waar die naar ruikt.’ Ok, die superzoete Num Noms wereld spreekt achtjarige meisjes dus erg aan. En het idee van een hele Num Noms verzameling dus ook. Dat wordt sparen voor haar:)

Over sparen gesproken, de stevige pot waar Sprinkle Berry in zat,  heeft nog iets extra’s. Je kunt er niet alleen je kleine Num Noms figuurtjes, nagellak of lipgloss in bewaren, maar je kunt er ook voor kiezen om hem als spaarpot te gebruiken. Er zit hiervoor een speciale opening in het potje…Surprise!

Num Noms Surprise in a Jar is online of in de speelgoedwinkel verkrijgbaar voor €12,99 (adviesprijs).

*Dit artikel is in samenwerking opgesteld*

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply