enkeltje mars kidsproof utrecht
Kids, Werk

Bloggen voor Kidsproof Utrecht

Mamablogger, ik roep altijd heel hard dat ik mij niet zo wil profileren. Gewoon, omdat ik vind dat er meer in het leven is dan mama zijn. Er zijn zoveel onderwerpen om over te bloggen, waarom zou ik dat over kinderen doen? Ok, ik ben natuurlijk een van de vaste bloggers voor MamsatWork en vind dat nog steeds erg leuk om te doen. Daarnaast is moeder zijn nu eenmaal een groot onderdeel van mijzelf, dus is het logisch dat ik daar veel over te vertellen heb. Maar mamablogger? Nee, dat zou ik mijzelf niet zo snel noemen. Gek eigenlijk, want ik heb nu ook een nieuwe uitdaging: ik ga bloggen voor Kidsproof Utrecht!

Kidsproof Utrecht, wat is dat?

Kidsproof Utrecht is een website vol uitjes en activiteiten voor kinderen in de regio Utrecht. Je vindt hier bijvoorbeeld leuke gratis uitjes, voorbeelden van kinderfeestjes in de regio, musea, theatervoorstellingen voor kinderen, kinderwinkels en restaurants waar het met kinderen prima vertoeven is. Ik heb er zelf regelmatig ideeën opgedaan om te gaan ondernemen met mijn kinderen. Leuk dat ik nu ook over de activiteiten voor kinderen in de regio ga bloggen!

Afgelopen zondag ging ik met Minke en Guus naar de première van het muziektheater ‘Enkeltje Mars’ in de Stadsschouwburg. We hebben enorm genoten van deze bijzondere voorstelling. Ben je benieuwd naar onze ervaring? Lees dan hier mijn blog.

enkeltje mars astronaut Guus

In de foyer kon je een stoere foto van jezelf als astronaut maken!

MamsatWork en Kidsproof: een fijne combinatie

Zowel voor de website van MamsatWork als Kidsproof Utrecht blog ik over kinderzaken. Terwijl Kidsproof zich volledig richt op activiteiten, kan ik bij MamsatWork gewoon gedachtengoed kwijt. Hersenspinsels en opvoedperikelen aangevuld met reviews en uitjes kan ik bij MamsatWork kwijt. Zelfs na zo’n anderhalf jaar vind ik dat nog erg leuk om te doen! Want ja, het moederschap verandert groeit gewoon met mij mee natuurlijk. Aangevuld met kinderactiviteiten bij Kidsproof lijk ik nu eigenlijk gewoon op een mamablogger. *zet grote ogen op*

Dit is er nog meer naast bloggen als mama

Ik heb natuurlijk ook gewoon nog een eigen website. Die ik veel teveel heb ontzien de laatste weken. Waarvoor ik mij meer wil richten op lifestyle en duurzaam wonen. Die combinatie vind ik prachtig, trouwens. Dus ja, daar gaan jullie meer van horen!

Ook ben ik mij meer gaan richten op Instagrammarketing. Na een workshop op het Blogger by Nature event is mijn gezonde interesse gewekt en neemt mijn ongezonde interesse soms de overhand. Kortom, zit ik weer veel teveel op mijn telefoon te instagrammen. Als proef zet ik nu de instagramfeed van Aprilmakelaars Regio Utrecht op. Benieuwd naar wat ik daarvan bak? Neem gerust een kijkje op hun account!

Ben jij nog op zoek naar een freelance blogger of tekstschrijver? Ik kom graag met jou in contact! 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply