Werk

Klaar voor de start…af!

Gisteren, 5 april, moest ik om 9:50u in Utrecht zijn. Niet om gezellig koffie te gaan drinken of te kijken of er nog iets in de V&D te koop was, maar om mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf nu mag ik mij officieel freelance tekstschrijver noemen!  Het voelt alsof ik bij de start van een hardloopwedstrijd sta en het startschot net gelost is. Ik weet nog niet hoe de wedstrijd gaat verlopen, maar ik weet wel dat ik alles zal geven wat er in mij zit.

Wat kun je van deze site verwachten?

De komende tijd zal ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Ik schrijf over alles wat mij boeit. Over sport (tja, dat hardlopen doe ik dus graag), kinderen (geloof me, met drie kinderen heb je inspiratie genoeg!), dieren en wat dan ook. Lekker luchtig, maar ook kritisch en hopelijk vermakelijk inspirerend.

Lees je mee? Dat zou ik erg leuk vinden!

Volg mij via social media

Wil je niks missen van nieuwe blogposts of andere dingen die ik doe? Volg mij dan via Facebook of Bloglovin’. Ook op Instagram ben ik actief.

Wil je contact met mij opnemen, omdat je leuke ideeën hebt, samenwerking zoekt of misschien omdat ik wat voor je kan betekenen, kun je mij ook per e-mail bereiken: info@gejavandergreef.nl.

Groetjes,

Geja

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply